Evlins Blogg

Evlins Blogg

Om Bloggen

Jag heter Eva.
Har en hemsida, men har aldrig tid att uppdatera den för jag går på så många grafik-kurser. Så jag tänkte att jag kanske ska ge mig på en blogg istället.
En eloge till min mycket goda nätvän Bettan, det är hennes fel att jag har en blogg nu :)) Tack Bettan, du är guld värd. Många kramizar från Eva
Låt alla bilder stanna på denna blogg.

Micki!!!!

Juli 2012Posted by Eva Lindström Mon, July 23, 2012 12:37:43

Hej Micki du e helt ok hej Micki!

Född 15 maj 2012 i Hörby.

Ja så sjöng Carola, en gång i tiden. Precis så är det: Jag har blivit med hund och denna lilla goding heter just Micki.

Har lite svårt för att säga detta namn, får se om jag ändrar det till Nicke eller något. Det får ju inte va för olikt, för han lyssnar på namnet, ja något så när iaf.

Denna hund är av rasen Shetland Sheepdog även kallad Sheltie. Jag har köpt denna Micki från Viktoria Olsson som har en uppfödning som heter Gardenia Gardens.

Här kommer en bild på honom när han va exakt på dagen 8 veckor, det va då vi hämtade hem honom. Min kära syster o hennes man körde mig ända ner till Skåne från Göteborg. Jag är dom evigt tacksam.

Han pep lite i början, men sen lugnade han ner sig. Vi släppte av svågern i Mölndal (dom bor där) sen körde Söstra Mi hem mig o Micki.

Jag tyckte ju att det va ypperligt att rasta honom där i Mölndal, med tanke på att han åkt så långt. Men han undrade va det va för ett snöre jag satt om hans hals. Så han gjorde ingenting där.

Jag trodde att han skulle sprängas. Men dom klarar mer än man tror.

Den första natten låg han i en kattbur. Det gick jätte bra.

Pep en stund, men hängde ner min hand, han tystnade sedan. Klart att han saknade sina syskon.

Här kommer en bild på honom när han somnade på väg hem.

Kramiz Evlin


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Bettan/Lövstugan Mon, July 23, 2012 13:23:17

Åh, vilken liten goding du har nu Eva. Jag hade Rissa i en liten hage nedanför min säng och satte också ner min hand på henne. Rissa älskade denna hage och visade oss när hon ville in i den och sova även på dagarna. När hon vaknade sa hon voff och vi lyfte ur henne.

Ha det så bra vännen med din sötnos Micki!Bamsekramar