Evlins Blogg

Evlins Blogg

Om Bloggen

Jag heter Eva.
Har en hemsida, men har aldrig tid att uppdatera den för jag går på så många grafik-kurser. Så jag tänkte att jag kanske ska ge mig på en blogg istället.
En eloge till min mycket goda nätvän Bettan, det är hennes fel att jag har en blogg nu :)) Tack Bettan, du är guld värd. Många kramizar från Eva
Låt alla bilder stanna på denna blogg.

Splash, säger jag bara.

Dimmas DagbokPosted by Eva Lindström Tue, March 02, 2010 23:00:35

smiley

Men hallå!!!

Är det ingen som fattar att även en katt vill bada???

Det tycks i alla fall inte min matte fatta. Så jag tog saken i egna tassar, så att säga.

Alltså jag hoppade i!!!!!!!!!!!! När hon spolade. På toa, åh vilket liv det blev på henne. Jisses alltså.

Hon fångade mig i luften och berättade allt som kunde hänt. Snacka om att göra en beskrivning SW. Ha ha där va hon fantastisk. Men du är lite ok också, för jag fick en plingande boll av dig idag. Den leker jag med när du inte ser, bara för att du skulle bli så himla mallig om du såg det.

Nä nu ska jag busa lite innan matte lägger sig, eller ännu bättre, jag gör det efter ca 30 min när hon nästan somnat. Då blir det fart på henne ska ni veta.

Det har faktiskt hänt att jag åkt ut i köket då. Mest är det för att jag ska komma åt några sladdar och sånt när hon sover. Men jag tror att hon vill bli av med mig en stund så hon kan öppna fönstret och släppa in den där kalla luften som hon ska släpa ut mig i varje morgon. När vi åker till jobbet.

Ja ni ser hur jag har det. Eller är det någon som inte fattat detta än????

Jamizzar från Dimma.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Luna/Mysan Thu, March 11, 2010 18:06:04

Hejja Dimma du är bäst! Du måste ju sysselsätta din matte så hon inte blir för slö ju... Jag har massor av tips på hur man kan gå till väga. Kanske inte är det bästa att dyka i toaletten, men man kan låtsas balansera på badkarskanten och vips så slant man i, detta gäller även duschen... Låtsas att den är en vattenspridare och go crazy, helst när matte har tvål i ansiktet och schampo i håret. Hel festligt kan ja lova! Sen blir ju belöningen att matte bryr sig om en extra mycket efteråt, kanske även resten av lägenheten då hon springer och torkar upp efter ett dusch race. Mycket underhållande!

Ta hand om dig och din matte hälsar Luna genom Mysan

Posted by Karin Sun, March 07, 2010 19:50:50

Du undrade om det var jag, Pixelmojan, som skrev under inlägget Karin, och visst var det så. Tack för inlägget i min gästbok.
Kram Karin

Posted by Karin Wed, March 03, 2010 23:29:44

Vilken gullig katt som har flyttat in hos Evlin! Är det permanent, eller tillfälligt?
Kram till er båda, från Karin