Evlins Blogg

Evlins Blogg

Om Bloggen

Jag heter Eva.
Har en hemsida, men har aldrig tid att uppdatera den för jag går på så många grafik-kurser. Så jag tänkte att jag kanske ska ge mig på en blogg istället.
En eloge till min mycket goda nätvän Bettan, det är hennes fel att jag har en blogg nu :)) Tack Bettan, du är guld värd. Många kramizar från Eva
Låt alla bilder stanna på denna blogg.

Lördag, alltså lite försenad!

Dimmas DagbokPosted by Eva Lindström Sat, February 27, 2010 12:22:27

Ja ja så är det när man inte kan skriva själv. När jag måste lämna bort sånt till matte, hon glömmer hela tiden. Jag har sagt. Jag vill att du uppdaterar varje dag, va händer? Nä hon glömmer. Det är ju tur att det finns helger så hon förhoppningsvis kommer ikapp.

Får se hur det går med det.

Idag har hon tydligen lyckats med att föra över korten till datorn (äntligen säger jag bara) för där är några som jag vill ha här på sidan. T.ex. när jag sover i min elementsäng. När jag jobbar, ja lite sånt där ni vet.

Vi får väl se hur det går med detta.

För att återgå till det vesäntliga (den stavningen såg konstig ut, hmm....) ja den får stå kvar så länge.

Ja denna veckan har jag jobbat alla dagar utan måndag. För då tyckte matte det snöade för mycket. Hon va rädd att jag skulle frysa, ibland är hon bara föööör sjåpig alltså. Vet hon inte att katter har päls eller???? Ibland undrar jag om hon har alla katter hemma där uppe. smiley

Det va en man till mattes jobbar kompis I-B som va och hälsade på mig i veckan, han gillade mig också. Men det tycker jag är en sån självklarhet så det är ju en onödig kommentar.

Nä nu måste matte äta frukost så hon ber att få återkomma, om det blir idag eller en annan dag. Det vet ingen, om jag får jama va jag tror.

Jamizzar från Dimma


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.