Evlins Blogg

Evlins Blogg

Om Bloggen

Jag heter Eva.
Har en hemsida, men har aldrig tid att uppdatera den för jag går på så många grafik-kurser. Så jag tänkte att jag kanske ska ge mig på en blogg istället.
En eloge till min mycket goda nätvän Bettan, det är hennes fel att jag har en blogg nu :)) Tack Bettan, du är guld värd. Många kramizar från Eva
Låt alla bilder stanna på denna blogg.

Trött!!!!!!

Dimmas DagbokPosted by Eva Lindström Thu, February 25, 2010 22:25:12

Nu har jag varit med på jobbet sen i tisdags. Men ni fattar inte att det är med blandade känslor jag åker dit.

Först och främst är det jätte skönt att slippa va själv hemma hela dagarn. Det verkar matte ha fattat nu. För när jag är hemma då är jag piggare på kvällen. Nu har jag jobbat sen i tisdags, nu är jag helt utslagen när jag kommer hem.

Det är mycket som ska kollas och hållas efter på dagarna ska ni veta.

Idag t.ex. kom det en tjej och hälsade på, hon hette Linneà, jag tror att hon tyckte att jag va ok. Mjuk och go är jag iaf. Hon hade en nalle som hette "Teddi" och han va större än jag, men vänta bara så kommer jag nog snart ikapp.

För att återgå till jobbet, så har jag fullt sjå att hålla koll på allt matte och vissa andra slänger på golvet. Det blir ju så stökigt. Men dom gör det för min skull säger hon.......ja ja det är väl så då da.

Sen kom det en va va det nu det va????? En väldigt stor katt som dom kallade för hund tror jag. Hmmm den va inte liten. Men men den ska jag nog sätta på plats också. Nä nu är jag så trött så jag får lägga mig igen. Matte har redan lagt sig. Hon va också trött ikväll. Hon brukar annars tycka det är så himla kul att hålla på med sin grafik. Men ikväll verkar hon inte orka.

Så nu säger jag God Natt smiley och sov så gott.

Jamizzar från Dimma


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.