Evlins Blogg

Evlins Blogg

Om Bloggen

Jag heter Eva.
Har en hemsida, men har aldrig tid att uppdatera den för jag går på så många grafik-kurser. Så jag tänkte att jag kanske ska ge mig på en blogg istället.
En eloge till min mycket goda nätvän Bettan, det är hennes fel att jag har en blogg nu :)) Tack Bettan, du är guld värd. Många kramizar från Eva
Låt alla bilder stanna på denna blogg.

Hemarbete igen ???

Dimmas DagbokPosted by Eva Lindström Tue, February 23, 2010 14:05:13

smiley alltså nu får hon lägga av, VEM?

MATTE så klart, idag när vi skulle åka till jobbet, så blev jag lämnad ensam hemma. Detta pga att det snöade. Vadå snöade, det har det ju gjort hela tiden iaf i flera dagar.
Men nu snöade det så mycket att matte nästan inte såg ut, ja det kan ju inte jag veta, för en annan kommer ju knappt ut. Så om ni vill höra min mening så låter det nästan lite hm......nja jag vet inte.

Imorse skrämde jag henne lite iaf.....ganska kul faktiskt. Hon blev lite orolig, jag låg inte där jag brukar ligga när hon vaknade ( i elementsängen) ha ha ha, så hon tittade på det andra nattduksbordet, för där ligger jag ibland. Inte där heller, då tänkte hon (lite smart är hon ibland) under sängen, det är ju sista stället.

Men när hon skulle kolla där under så såg hon mig. Jag låg på hennes data stol. Självklart kan jag tycka. Det är ju en mjuk dyna där, skulle jag ligga direkt på ett sovrums golv, tror hon att jag är en gammal trasmatta eller? Nä fint ska det va, jag slår inte ner min ljuvliga kropp var som helst.

Vi hörs igen.

Jamizzar från Dimma


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Bettan/Lövstugan Wed, February 24, 2010 09:52:52

Hej Vännen!

Oj, så mycket trevligt du har berättat. Du skriver med en sådan inlevelse och humoristiskt så det är så kul att läsa.


Vad härligt du har gjort åt Dimma. Jo, jag förstår att lilla Dimma är spännande för Anton. Jaså musen var äcklig… hihi


Underbart att Dimma gillade elementsängen redan första natten, waw! Jaa, vad elektriska pälsarna blir på kissarna nu när det är så kallt. Bra att det finns spray mot det.


Ooo, så klart man blir rädd för detta monster. Det finns även stora vovvar som inte heller tycker om monstret dammsugaren.


Fantastiskt att du kan ha henne med på jobbet. Då får hon social träning redan från början och att åka bil. Bilåkning kan senare bli ett problem annars. Det har vi fått erfara med våra kissar. De som har fått åka bil från början har det inte varit problem med.


Jag är ledsen att jag inte besökt dig tidigare men det har inte blivit av. Jag är en urusel bloggbesökare och har varit det ett längre tag, tyvärr.


Lycka till med söta Dimma och ha det bra! Ser redan fram emot att få höra mer... hihi

Varma kramar Bettan