Evlins Blogg

Evlins Blogg

Om Bloggen

Jag heter Eva.
Har en hemsida, men har aldrig tid att uppdatera den för jag går på så många grafik-kurser. Så jag tänkte att jag kanske ska ge mig på en blogg istället.
En eloge till min mycket goda nätvän Bettan, det är hennes fel att jag har en blogg nu :)) Tack Bettan, du är guld värd. Många kramizar från Eva
Låt alla bilder stanna på denna blogg.

Första arbetsdagen

Dimmas DagbokPosted by Eva Lindström Thu, February 18, 2010 15:12:12

Ja detta skriver jag lite i efterhand. Första arbetsdagen va i måndags, alltså den 15 februari.

Men som matte säger bättre sent än aldrig. smiley

Oj oj säger jag bara. Har dom aldrig sett en katt förrut eller??? Nä det kan man inte tro, men mycket kramizar och uppmärksamhet fick jag, och det är ju inte fy skam. Detta skedde på mattes jobb alltså.

Men Ing-Britt (hon som jobbar i receptionen) kom rätt som det va och hämtade mig. Hon hade katt-abstinens, tror jag. Hon har 3 st katter hemma, så hon tyckte om mig jätte mycket. Det är hon som tar hand om min ryggsäck och mig varje morgon. Så matte får hänga av sig kläderna och starta upp datorn.

Sen är det dax och börja jobba, då stängs dörren ut till verkligheten, men det är ju tur att dom har fönster ut till korridoren, annars hade man inte sett något folk på hela dagen, om ingen kommit in vill säga.

Hade tänkt att lägga in ett kort här. Men av någon anledning så har det strulat att föra över kort från kameran till datorn. Det kommer upp en ruta som säger att windows måste stängas ner för det är något strul med en exe.fil. Så vi får se om det kommer något kort längre fram.

Här är jag på jobbet, måste vila lite emellanåt.

Här är en bild till, fast här har jag nog somnat. och mina leksaker ligger spridda runt omkring. Men det är ju det dom ska, lekas med, eller hur???

Varma Jamizzar Dimma


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.