Evlins Blogg

Evlins Blogg

Om Bloggen

Jag heter Eva.
Har en hemsida, men har aldrig tid att uppdatera den för jag går på så många grafik-kurser. Så jag tänkte att jag kanske ska ge mig på en blogg istället.
En eloge till min mycket goda nätvän Bettan, det är hennes fel att jag har en blogg nu :)) Tack Bettan, du är guld värd. Många kramizar från Eva
Låt alla bilder stanna på denna blogg.

Shitt ett Monster!!!!

Dimmas DagbokPosted by Eva Lindström Sun, February 14, 2010 15:04:00

Dag 3

Det är ju Alla Hjärtans Dag idag, därav denna bild. Det är ett hjärta i mitten, om nu ingen såg det.

Jo idag, förstår ni. Då plockade matte fram ett monster ur klädkammaren, shiiiiit alltså. Va stort det va och va det lät. Det Morrade mer än va Bubblan och alla andra katter kan ihop.
Bubblan är en Nanny vi hade hos Zvezdan. Men hon gillade verkligen inte katt ungar, så min fråga är va gör hon där alltså........... men matte säger att hon är så fin. Hon har lika mycket rätt att va där som du och dom andra har. Pyttsan säger jag bara. Men nu diskuterar vi inte henne mer.

Tillbaka till monstret, jag antar att matte tyckte att jag skulle härdas eller så va det nödvändigt att ta fram denna just idag.

Men en annan är ju så cool, så det behövs värre saker än en dammsugare för att rubba min trygga själ.

Sagt och gjort, matte for fram och tillbaka med denna. Visst visst blev det fint. Men måste den låta så. Ändå är den ny och inte låter mycket säger matte, men det gör den, vi katter hör ju så himla bra också.

Inte nog med det, hon gick verkligen in för att jag skulle härdas idag. Va händer sen tror ni, jo hennes barnbarn kommer för att titta på Bimma, undra varför han inte säger Dimma, det måste jag kolla längre fram om han har fått fel information eller nåt.

Ja när dom gick sen så åt matte och jag tyckte det luktade något, så jag försökte hoppa upp på bordet 3 ggr, men matte tog ner mig igen. Fattar inte varför inte jag fick smaka på det som luktade så gott. Jag pep hela tiden matte hade denna skål framme med räkor. Men hon sa att jag kunde få ont i magen av dom. Så ok då, när hon ställde in dom så va det ok, för då försvann lukten.

Nu är jag så trött, matte tog upp mig i sängen för att jag skulle kunna sova när hon satte sig att skriva detta som jag dikterat för henne tidigare. Men då hittade jag en tråd på överkastet som va väldans intressant. Så då la hon mig i elementsängen igen. Och där ligger jag och sover fortfarande.

Nu får vi se va morgondagen har i sitt sköte. För nu ska jag introduceras med alla hennes kollegor. Jag ska få följa med henne till jobbet. Där har hon eget rum med glas ut till en korridor, så jag kan se ut om jag vill.

Då får vi se hur det går.

Varma jamizzar från Dimma


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Gunilla Tue, February 16, 2010 04:03:57

Men Dimma då, har din matte oxå en sådan dära *snabelsugare* Mjau

Det har våran matte oxå, och FY vad den låter alltså, *Mutter*

Man blir ju förskräckt, kan ju inte vara inne då inte,

fast är det ändå och gömmer oss där det går att gömma sig, *Fniss*

Det måste man göra ibland förstår du, maju

Nu lääängtar vi verkligen på att det där vita där ute ska försvinna snart, så vi kan få komma ut i våran rastgård.

Vi ska sätta in lite nya bilder på våran blogg och visa hur mycket snö det är utanför dörren in till våran rastgård. Det går inte att öppna den :(

Hoppas att vi kan uppdatera under veckan som är kvar, för tidigare i veckan har det inte gått :(

Förstår inte det.

Tass på dig Dimmakompis!

Mimmi

Chicko

Tarzan

Sessan

Ps

Här har vi våran blogg om du vill tassa in:

http://katternasblogg.blogg.se/