Evlins Blogg

Evlins Blogg

Om Bloggen

Jag heter Eva.
Har en hemsida, men har aldrig tid att uppdatera den för jag går på så många grafik-kurser. Så jag tänkte att jag kanske ska ge mig på en blogg istället.
En eloge till min mycket goda nätvän Bettan, det är hennes fel att jag har en blogg nu :)) Tack Bettan, du är guld värd. Många kramizar från Eva
Låt alla bilder stanna på denna blogg.

Här igen!

April 2010Posted by Eva Lindström Sun, April 11, 2010 23:54:22

Vet faktiskt inte va jag ska säga.

Det har varit mycket, men det har alla mycke omkring sig, så jag vet inte. Jag håller faktiskt på med mina grafik kurser, det tar mycket tid. Men ack så roligt det är.

Här är ett alster som jag gjort. Det är en sk Daiva, det är en person som sitter och gör sådana här tutar (tutorials = beskrivningar) på olika grafik saker. Så delar hon med sig av detta. Denna som jag är väldigt förtjust i heter "High Diva".

Sen va det även en mail mall som jag skulle göra och det gjorde jag. Men detta är beroende framkallande, kan jag säga, detta med Psp. Helt sjukt roligt. Och så mycket jag kan göra det är inte klokt.

Ja nu är det söndag och nu ska jag gå och lägga mig. För imorgon är det måndag och jag ska jobba + att det kommer en del människor på kvällen till mig.

Kramiz från Evlijn