Evlins Blogg

Evlins Blogg

Om Bloggen

Jag heter Eva.
Har en hemsida, men har aldrig tid att uppdatera den för jag går på så många grafik-kurser. Så jag tänkte att jag kanske ska ge mig på en blogg istället.
En eloge till min mycket goda nätvän Bettan, det är hennes fel att jag har en blogg nu :)) Tack Bettan, du är guld värd. Många kramizar från Eva
Låt alla bilder stanna på denna blogg.

Hemma vid!

Dimmas DagbokPosted by Eva Lindström Sun, March 28, 2010 11:37:00

Jepp nu är det så att jag skulle testas igen. Varför ska allt testas på mig. Dimma i egen hög (eller liten katt).

Krrrrrr, säger jag bara. Det behöver faktiskt inte alltid betyda att katter mår bra, har en vän sagt. Det finns faktiskt katter som har fastnat på olika konstiga platser och suttit fast där. Och hör och häpna. DOM HAR SPUNNIT (alltstå kurrat) om ni nu mot förmodan inte har en sån här gullig (för det är vi) katt hemma.

Så kan jag varmt rekommender min gammel husse Zvezdan, han har ett katteri, som matte naturligtvis har glömt att presentera här. Så det faller på min tass att göra. Han har ett katteri som heter S*Eurovisions och matte har mig på foder. Klicka på den Svenska Flaggan, höll på att glömma säga detta, när ni kommit in.
Bara så ni vet att sköter hon sig inte så åker hon ut..............eller är det jag som gör det..............krrrr det låter vi va osagt. Vi går inte in på det mer. För än så länge så får jag allt säga att hon duger.

Nu åker jag med till jobbet igen. Nu har vi ingen bil, men vi har börjat åka buss och det va helt ok. Matte tyckte att det va lite för kallt för mig när hon inte kunde ha bilen längre. Men jisses säger jag, vet hon inte att det finns pälsar.........ja just det. Det har jag ju en själv. Så lite svårt att ta på en till, kanske.
Äsch hon är så sjåpig.
Hur som helst så är det varmare nu, så då är det ryggsäck och buss som gäller.

I-B på mattes jobb. Va storm förtjust när jag va tillbaka, efter att ha jobbat hemifrån en vecka + att veckan innan dess va matte sjukskriven.

Ja så är mitt liv. Hoppas ni har det lika gött, för jag har det ganska gött faktiskt. Jag känner mig älskad iaf.

Jamizzar från Dimma

Matte och jag :))