Evlins Blogg

Evlins Blogg

Om Bloggen

Jag heter Eva.
Har en hemsida, men har aldrig tid att uppdatera den för jag går på så många grafik-kurser. Så jag tänkte att jag kanske ska ge mig på en blogg istället.
En eloge till min mycket goda nätvän Bettan, det är hennes fel att jag har en blogg nu :)) Tack Bettan, du är guld värd. Många kramizar från Eva
Låt alla bilder stanna på denna blogg.

Sjukskriven????????????

Dimmas DagbokPosted by Eva Lindström Wed, March 17, 2010 16:48:37

Kurr igen på alla. Här kommer jag..........eller ok då, matte skriver jag dikterar. Kan faktiskt inte rå för att vi inte är skapta för att skriva på ett tangentbord.

Det är ju tur då att jag har sån himla pli på henne så att hon NÅGON GÅNG kan tänka sig att vidarbefodra mina tankar.

Nu har hon ryggskott förstår ni. Då kan hon inte göra si och inte göra så. Herre jisses säger jag bara alltså.

Så nu får även jag vara hemma, visserligen är det skönt att slippa ut i kylan, men ändå. Det va helt ok när jag väl kom till hennes jobb, för då tog I-B hand om mig, och jag fick jämt katt-godis av henne, det får jag aldrig av matte. För hon är rädd att jag ska bli dålig i magen. Snack, hon vill väl inte köpa godis till mig. Det är väl där tassen klämmer kan jag tro. Skylla på att jag inte tål. Det va det värsta jag hört.

Visserligen har vi det ganska skönt här hemma hon och jag. Fast ibland på natten så går jag upp och då hoppar jag upp på hennes data stol, för jag tänkte kolla om hon skrivit rätt i min dagbok. Men då kan jag inte se det, för det ligger ett lock i vägen. Och "deeet" locket har jag försökt att få upp. Men icke sa Nicke det satt benhårt fast.
Men då upptäckte jag att hon har en annan apparat (skrivare) vid sidan om. Och där fanns ett hål där det brukar komma ut papper ifrån. Där ligger säkert min Dagbok tänkte jag. Men det fick jag inte tänka länge.........för vem kom då och lyfte ner mig därifrån, ni kan ju bara gissa???????
Och efter detta hamnade jag i köket, av någon outgrundlig anledning. Sen fick jag sova där till morgonen.
Ja detta har jag testat tidigare och alltid hamnat i köket. Undra om det är något hon vill säga tro.............??????

Jamizzar från Dimma