Evlins Blogg

Evlins Blogg

Om Bloggen

Jag heter Eva.
Har en hemsida, men har aldrig tid att uppdatera den för jag går på så många grafik-kurser. Så jag tänkte att jag kanske ska ge mig på en blogg istället.
En eloge till min mycket goda nätvän Bettan, det är hennes fel att jag har en blogg nu :)) Tack Bettan, du är guld värd. Många kramizar från Eva
Låt alla bilder stanna på denna blogg.

Hemarbete igen ???

Dimmas DagbokPosted by Eva Lindström Tue, February 23, 2010 14:05:13

smiley alltså nu får hon lägga av, VEM?

MATTE så klart, idag när vi skulle åka till jobbet, så blev jag lämnad ensam hemma. Detta pga att det snöade. Vadå snöade, det har det ju gjort hela tiden iaf i flera dagar.
Men nu snöade det så mycket att matte nästan inte såg ut, ja det kan ju inte jag veta, för en annan kommer ju knappt ut. Så om ni vill höra min mening så låter det nästan lite hm......nja jag vet inte.

Imorse skrämde jag henne lite iaf.....ganska kul faktiskt. Hon blev lite orolig, jag låg inte där jag brukar ligga när hon vaknade ( i elementsängen) ha ha ha, så hon tittade på det andra nattduksbordet, för där ligger jag ibland. Inte där heller, då tänkte hon (lite smart är hon ibland) under sängen, det är ju sista stället.

Men när hon skulle kolla där under så såg hon mig. Jag låg på hennes data stol. Självklart kan jag tycka. Det är ju en mjuk dyna där, skulle jag ligga direkt på ett sovrums golv, tror hon att jag är en gammal trasmatta eller? Nä fint ska det va, jag slår inte ner min ljuvliga kropp var som helst.

Vi hörs igen.

Jamizzar från Dimma