Evlins Blogg

Evlins Blogg

Om Bloggen

Jag heter Eva.
Har en hemsida, men har aldrig tid att uppdatera den för jag går på så många grafik-kurser. Så jag tänkte att jag kanske ska ge mig på en blogg istället.
En eloge till min mycket goda nätvän Bettan, det är hennes fel att jag har en blogg nu :)) Tack Bettan, du är guld värd. Många kramizar från Eva
Låt alla bilder stanna på denna blogg.

Bo in sig.

Dimmas DagbokPosted by Eva Lindström Sun, February 14, 2010 14:44:34

Dag 2

Detta kort säger allt, tycker jag, eller??

Jag är lika vacker som denna katt, men inte blå, utan BRUN BICOLOUR, fast gammel husse hade nog tyckt att det varit bättre med en Blå Bicolour, men då är det ju himla tur att min nya matte inte haft någon brun innan, så hon är jätteglad att jag är Brun, så det så Zvezdan, där fick du.

Ja just det jag skulle ju berätta vart jag försvann igår. Ja när jag legat i mattes säng en stund, med lite tvång tyckte jag allt, så kände jag att nu får det vara nog. Så jag gick och la mig i element sängen. Men jag hörde allt när matte va uppe på toa mitt i natten (gamla kärringar går alltid upp på toa på nätterna) jag hörde liksom att hon tittade efter mig. Men hon ville inte tända.

Så på morgonen så va hon på toa igen...........jag säger då det. Men då va det såpass ljust, så hon tänkte kolla under sängen. Men precis när hon skulle böja sig ner så såg hon att jag låg i element sängen.
Då spred sig ett varmt leende på hennes läppar.

Så här ser Element sängen ut. Jättegod och jätte varm.

Varken Morris eller Ulrik har velat lega i den. Men dom va ju större när dom kom till matte. Så nu är hennes lycka gjord.

Sedan skulle hon på kattutställning, så då fick jag tränas att vara ensam en stund. Sen när matte kom hem, så hade hon köpt massa leksaker och en antistat spray, va man nu ska med den till. Hur som helst så spraya hon den på mig, lite otäckt, men sen kammade hon mig. Och...........helt ok doft alltså. Ska vi på party eller????

Så nu är jag så fin så fin.

På kvällen tittade vi på TV lite, framförallt så tittade vi på Melodifestivalen, matte gillade nr 1 och nr 8 bäst. Ettan gick till final och Åttan åkte ut. Tråkigt tyckte matte, men så är det.

Sen la matte mig i katt bädden, och jag somnade. Tydligen blev hon själv lite trött för hon la sig ner, med mig intill sig, fast jag låg i katt bädden. Där sov vi gööör gött. Fast detta gjorde vi nog innan Melodifestivalen, kom jag på nu. Ja ja spelar roll.

När vi gick och la oss så va det samma visa igen. Matte tog upp mig i sängen och jag vandrade iväg och la mig i elementsängen.
Matte tror att jag gillar den + katt bädden så mycket för den luktar min mamma. Hon hade nämligen lagt dessa 2 saker hemma hos Zvezdan någon vecka innan jag skulle hämtas för att jag skulle känna mig trygg, det va ju faktiskt gulligt tänkt.

Det är ju tur att hon inte bara har möss på loftet.

Varma Jamizzar från Dimma