Evlins Blogg

Evlins Blogg

Om Bloggen

Jag heter Eva.
Har en hemsida, men har aldrig tid att uppdatera den för jag går på så många grafik-kurser. Så jag tänkte att jag kanske ska ge mig på en blogg istället.
En eloge till min mycket goda nätvän Bettan, det är hennes fel att jag har en blogg nu :)) Tack Bettan, du är guld värd. Många kramizar från Eva
Låt alla bilder stanna på denna blogg.

Dag 1 - Förflyttningen.

Dimmas DagbokPosted by Eva Lindström Sun, February 14, 2010 14:34:23

Dag 1.

Ja nu va det så dax säger dom. Det ska komma någon och hämta mig idag. Så idag måste jag lämna min mamma och mina syskon, smiley men å andra sidan, såååå finns det inga syskon kvar. Hmmm ja ja då får det väl bli som det blir då.

Men mamma Angel kommer jag naturligtvis att sakna. Hon va änglalik, precis som hennes namn säger.

Nu är det ju så att det fanns en liten förklaring till varför jag blev sist kvar. Det berodde helt enkelt på att min nya matte (ägaren till denna blogg) har lite svårt att slita sig, från fam. Memedov. Hon tycker det är såååå trevligt att fika och prata med dom, hon tänker inte alls på att dom kanske inte tycker det är lika roligt.
Men ärligt talat så skulle hon nog bli väldigt lessen om dom tyckte det va jobbigt när hon kom.

Så nu är jag nybadad och har nyklippta klor. Så jag är så fin så fin.
När vi skulle åka hem så lades jag i en sk ryggsäck, helt ok faktiskt. Och när vi skulle gå ut så mötte vi David och Nona i dörren. Det är Davids farmor. Kan ha fel på Nona namnet där, men vi katter hör lite som vi vill ibland. Så matte får väl kolla va hon kallas av David, men nu vet ni vem det är iaf. Så David fick ta farväl av lilla Dimma.

När vi åkt en bit i bilen (som matte fått lånat) så kom jag på att jisses va hon blir bortskämd, när jag är alldeles tyst. Så jag började jama (väldigt tyst) en stund. Då stack hon till mig handen. Och då glömde jag av att jama. Men så fort hon tog bort den så kom jag ihåg att jag skulle ju jama. Men sen när vi kört en stund, så orkade jag inte längre. Så jag somnade.

Sen när vi kom hem, och skulle gå ur bilen. Då va det attans kallt alltså, tänkte hon inte på att jag aldrig varit ute i sån här kyla.
En kan ju få lunginflammation eller nåt sånt. Det kan säkert vi katter få också.
Ok då, hon gick ganska fort. För vi va strax hemma. Då stod jag på köksgolvet en stund, för hon hade glömt att fylla på kattsanden, visst e det typiskt, tur att hon inte glömde att hämta mig......och maten.....jag säger då det. Vaaaa ska detta sluta. smiley hur som helst så gick det bra.
Senare på kvällen gick vi och la oss. Hon hade sagt att jag skulle få ligga i hennes säng. Jag va där en stund, men sen försvann jag, och det får ni höra när jag skriver om dag 2 va jag va någonstans.

Varma jamizzar från Dimma