Evlins Blogg

Evlins Blogg

Om Bloggen

Jag heter Eva.
Har en hemsida, men har aldrig tid att uppdatera den för jag går på så många grafik-kurser. Så jag tänkte att jag kanske ska ge mig på en blogg istället.
En eloge till min mycket goda nätvän Bettan, det är hennes fel att jag har en blogg nu :)) Tack Bettan, du är guld värd. Många kramizar från Eva
Låt alla bilder stanna på denna blogg.

Dagen D imorgon!

Februari 2010Posted by Eva Lindström Thu, February 11, 2010 22:26:17

Hej alla blogg vänner!

Nu gäller det imorgon, för då mina vänner så kommer jag att skriva lite dagbok om den lilla godingen som jag skrev lite om tidigare.
Jag ska hämta hem min lilla Ragdoll kattunge, Dimma, det ska bli så himla kul. Dimma kommer från S*Eurovisions katteri, som ägs av min mycket goa och trevliga vän Zvezdan Memedov och hans fru Anneli. Mer seriösa uppfödare får man leta efter. Gå gärna in på denna sidan och titta.

Hon ska heta Dimma, men guuuu va jag har hållt på för att hitta ett namn till henne. Hon heter S*Eurovisions Diamonds of Night i stamtavlan. Då tyckte jag att det va bra med Dimma, kommer lite iaf från Diamonds, lite långsökt men......

här är hon 4 veckor.

Söt så man kan dö eller hur??

Så här såg hon ut när hon va 6 veckor, det är ett gruppfoto på hela kullen, alltså hennes syskon är med.

Här är det Dimma först sen Cocos sen den ende killen Tusse.

Dimma är en brun bicolour, hoppas att jag säger rätt nu, annars blir Zvezdan galen på mig smiley, som han har traglat detta för mig, ang färger och så. Men jag lär lite varje gång. Denna kull är född 17 november. Har tidigare haft dom två Ragdolls killarna som du ser högst upp i bannern här. Morris 5 år 26 maj 2010 och Ulrik 4 år den 5 maj.Om du läser detta i februari, senare kanske jag har bytt banner.

Här är en bild på henne den 14 januari.

Här kommer en bild på hur hon såg ut den 4 februari, då va hon alltså drygt 11 veckor.

Här syns det att hon börjar att bli brunare.

Så snart får ni se hur denna lilla tjej kommer att utvecklas.

Ps. Håller fortfarande på att lyssna på Nattfåk, så den kommer det en recention på lite senare.

Varma kramizar från er vän Evlin