Evlins Blogg

Evlins Blogg

Om Bloggen

Jag heter Eva.
Har en hemsida, men har aldrig tid att uppdatera den för jag går på så många grafik-kurser. Så jag tänkte att jag kanske ska ge mig på en blogg istället.
En eloge till min mycket goda nätvän Bettan, det är hennes fel att jag har en blogg nu :)) Tack Bettan, du är guld värd. Många kramizar från Eva
Låt alla bilder stanna på denna blogg.

Skumtimmen!!

Januari 2010Posted by Eva Lindström Thu, January 28, 2010 23:33:05

Ja det hette en bok som jag har lyssnat på när jag har åkt min buss till jobbet. Den ör skriven av Johan Theorin, hans böcker utspelar sig på Öland, iaf dessa som jag lyssnat på.
Om jag ska vara ärlig så har jag bara lyssnat på "Skumtimmen" men har precis idag lånat nästa ljudbok på biblioteket och den heter "Nattfåk".

Skumtimmen, betyder en viss tid på dygnet. Va jag minns så hade det med att göra att det va väldigt dimmigt, speciellt på Alvaret.
Fåken är en storm, så här står det om detta på fodralet.
När den storm som kallas fåken drar in över Öland gör man bäst i att hålla sig inne. Fåken kommer från norr med is, snö och dimma. Och drar med sig allt i sin väg.

Så nu får vi se va jag tycker om denna. Men enligt bibliotikarien, så tyckte hon att denna Nattfåk va ett strå vassare än Skumtimmen, så vi får väl se va jag tycker.

Nu är det läggdax för Eva kl är så mycket som 23.33. Men jag hoppas att jag ska skriva i morgon igen. För jag har lite mer att berätta.

Kramizar från Evlin