Evlins Blogg

Evlins Blogg

Om Bloggen

Jag heter Eva.
Har en hemsida, men har aldrig tid att uppdatera den för jag går på så många grafik-kurser. Så jag tänkte att jag kanske ska ge mig på en blogg istället.
En eloge till min mycket goda nätvän Bettan, det är hennes fel att jag har en blogg nu :)) Tack Bettan, du är guld värd. Många kramizar från Eva
Låt alla bilder stanna på denna blogg.

Söndag, Grattis Frida

Oktober 2009Posted by Eva Lindström Sun, October 25, 2009 07:18:38

Ett stort Grattis till Frida!

Idag fyller Frida 18 år, det är en stor dag idag att bli myndig. Jag kommer ihåg det mycket väl, faktiskt.

Här är ett kort på Fiffi midsommar 2008, det är visserligen1,5år gammalt. Men det är jättefint tycker jag iaf.

Stort Grattis igen och många kramizar från mig till dig.

För att återgå till övrigt så regnar det här idag. Gick upp jätte tidigt 7.00 men det beror säkert på att jag gick och la mig ca halv 10.

Men det kanske blir en liten lur nu igen på förmiddagen, speciellt med tanke på vädret.

Ha det så länge och många kramizar från Evlin

Slarvigt!!!

Oktober 2009Posted by Eva Lindström Sat, October 17, 2009 16:17:15

Ja så är det, jag skulle skrivit i onsdags och det glömde jag naturligtvis. Men bättre sent än aldrig, som det så vackert heter.

Idag, lördag, har det varit otroligt vackert väder här utanför Göteborg kan jag säga. Helt otroligt, blå himmel och strålande sol, lite vind kanske. Men underbart.

Jag har lekt lite med en lektion med mitt älskade Psp, så jag tänkte lägga in den här. Jag la i ett kort också, det kortet har jag tagit på samma promenad som det som jag har i bannern längst upp i bloggen här. Men denna ram tyckte jag va jätte rolig att göra, plus att jag tyckte den blev så läcker. Eller va tycker Ni?

Ny Dag!

Oktober 2009Posted by Eva Lindström Wed, October 14, 2009 07:08:42

Hej alla!

Idag är jag bättre och ska till jobbet nu. Så jag skriver senare, men ville bara markera så jag blir tvungen att skriva när jag kommer hem. smiley

Ha det så bäst så länge, så hörs vi ikväll.

Tack för alla kommentarer om min nya layout och annat.

Kramiz Evlinsmiley

Höstkläder!!!

Oktober 2009Posted by Eva Lindström Tue, October 13, 2009 21:29:13

Hej allihopa!

Idag har jag verkligen tagit mig själv i kragen, jag har gett min blogg höstkläder. Det är så roligt när jag väl kommer igång.

Har varit hemma och sjuk, så jag har suttit lite här lite legat på soffan och läst, Läckbergs senaste "Fyrvaktaren", jag tycker om hennes sätt att skriva. Mycket lättläst. För mig.

Jag går ju som dom flesta vet på grafik kurser. Och denna vecka så skulle vi pixla. Tänk det va pixla som gjorde att jag kom in på denna banan och började med grafik.

Här kommer några av mina pixlade figurer.

Först denna lilla söta elefant, som nästan ser lite blyg ut. Kanske inte så snyggt med det rosa mot min bakgrund, men men, det får va, för nu är den rosa.

Och här kommer en tavla som jag har pixlat nyckelpigorna och katterna, sen har jag lagt in ett kort i ramen. För den som är riktigt uppmärksam, så kan jag berätta att kortet som ni ser här i ramen är samma kort som jag gjort en banner av högst upp i bloggen. Det kortet är taget 2007 i oktober, när jag och ett par arbetskamrater gick runt Sisjön i Göteborg.

Här kommer två stycken kor också. Får se hur dom blir när jag lagt in dom. Hoppas att det blev bra. Nja det blev en liten vit ram runt. Men ärligt talat nu skiter jag i det. Nu har jag visat mina pixlade figurer iaf.

Varma kramizar till Er alla där ute.

Här igen!

Oktober 2009Posted by Eva Lindström Sun, October 11, 2009 23:43:15

Hej på Er alla!

Ja nu är jag här igen. Kul eller hur??

Nu har jag fyllt på min iPod så jag har något att lyssna på imorgon när jag åker till jobbet.

Sen har jag börjat att läsa Fyrvakaren av Camilla Läckberg, jag gillar hennes sätt att skriva. Det finns säkert många som tycker att jag har fel. Men så är det, och det är ju huvudsaken att jag läser böcker eller hur?

Nu har jag fått en fin gåva av min vän Bettan igen. En Allhelgona hälsning, hon är så otroligt snäll och duktig. Jag måste hitta på något till henne snart

Jag lägger in den här.

Jätte fin är den, tack snälla Bettan för denna. Nu ska jag gå och lägga mig, kan knappt hålla ögonen öppna. God Natt allihopa.

Ps. Är lite sugen på att lägga in ny grafik här på bloggen. Hmm får se hur jag gör.

Kramiz från Er vän Eva