Evlins Blogg

Evlins Blogg

Om Bloggen

Jag heter Eva.
Har en hemsida, men har aldrig tid att uppdatera den för jag går på så många grafik-kurser. Så jag tänkte att jag kanske ska ge mig på en blogg istället.
En eloge till min mycket goda nätvän Bettan, det är hennes fel att jag har en blogg nu :)) Tack Bettan, du är guld värd. Många kramizar från Eva
Låt alla bilder stanna på denna blogg.

Tandemhopp!!!

September 2009Posted by Eva Lindström Mon, September 21, 2009 07:21:40

Hallå alla glada människor!

Naturligtvis så glömde jag av att skriva här, denna dag.

Men hur som helst så skulle vi åka till Vårgårda för att titta på när Johan (min bonusson) skulle hoppa fallskärm (tandhemhopp m instruktör). Detta fick han när han fyllde 30 år förra året. Så idag när han hoppade så gjorde han det på sin 31-åriga födelsedag. Häftigt. Det blev inställt några gånger pga vädret.

Här har Johan fått på sig den "snygga" mössan.

Sagt och gjort, det va kanonväder, mycket väntan, men det va en trevlig utflykt. Vi hade tagit med oss kaffe. Johans 2 syskon va med. Och min son och min dotter, som hade med sig sin man.

Här är Johan innan hoppet. En stilig kille.

Men till slut gav Johan sig iväg. Och kom ner helt lyrisk. Det va en helt otrolig känsla, sa han.

Det vill jag också göra säger min dotter Petra då, nä men det ska du väl inte tyckte jag, men hon fick lurat in sin man i hangaren, och när jag tittade in där så stod hon och skrev på ett papper. Dessutom så ville hon att det skulle filmas så hon skulle få en dvd senare, Johans hopp filmades också.

Här är Petra i denna ursnygga mössa, tillsammans med intruktören Robban.
Sen tog Petra tag i Robban instruktören, för hon skulle hoppa med honom också.
Hon sa till honom att hon ville göra loopar och snurrar och massa annat "farligt" annars vill jag inte hoppa. Sagt och gjort, det tyckte ju han va jätte roligt. Så hon behövde inte be mer än en gång.
Men va en stackars mor ville, det va det ingen som brydde sig om:(


Tack Robban för att du tog ner min dotter helskinnad och även Johan naturligtvis.
Och här är min dotter Petra i luften på väg ner. Det va bara Robban som hade denna fallskärm, så dom va lätta att känna igen när dom kom.

Petra va den enda som va amatör som hoppade i hennes omgång, varför vet jag inte. Det va massa instruktörer och hon, dom va lyriska när dom kom ner för att hon hade verkligen visat att hon gillade det.

Här har hon landat, tack och lov säger jag då.

Här är en bild på oss alla som va med, förutom fotografen. Men ingen är gladare än hon att hon slapp att va med på bild. Hoppas att ni kan få en uppfattning vilka som är vilka här. Har skrivit namn på dom.

Kramiz från Er vän Eva

Tack Bettan!

September 2009Posted by Eva Lindström Fri, September 04, 2009 22:01:56

Present fick jag idag.

Ja vem då ifrån undrar ni säkert. Jo från min vän Bettan, tack vännen för denna otroligt vackra höstgrafik.

Titta och njut mina vänner.

Grattis Petra!!!

September 2009Posted by Eva Lindström Fri, September 04, 2009 21:54:13

Hej min vän och dotter Petra, idag den 3 september fyller du 36 år. Helt otroligt vad tiden går. Nu är du mamma och fru. Helt otroligt va stolt jag är över dig.

Jag skriver ju detta den 4:e så det är en dag sen. Nu sitter vi uppe i husvagnen. Vi ska ta ner tältet och ta hem husvagnen i helgen.

Grattis från Mamma Eva