Evlins Blogg

Evlins Blogg

Om Bloggen

Jag heter Eva.
Har en hemsida, men har aldrig tid att uppdatera den för jag går på så många grafik-kurser. Så jag tänkte att jag kanske ska ge mig på en blogg istället.
En eloge till min mycket goda nätvän Bettan, det är hennes fel att jag har en blogg nu :)) Tack Bettan, du är guld värd. Många kramizar från Eva
Låt alla bilder stanna på denna blogg.

It´s blowing in the wind!

Augusti 2009Posted by Eva Lindström Sun, August 16, 2009 10:19:59

Hej alla vänner!

Inatt har vi inte sovit så mycket, här är halv storm. Det oroar en hela tiden. Fast jag hade öronproppar så va jag vaken flera gånger, även A hade svårt för att sova.

Nu är det som det är. Men tänkte gå ut för att kolla in våran lilla uteplats. Ska lägga in lite kort här sen på den. A har tagit bort massa stenar och dom va stora, så det har blivit plant där.

Jag kommer tillbaka sen för att skriva mer eller i alla fall, lägga in lite kort.

Vi får se, varma kramizar från er vän Evlin

Tillbaka i husvagnen!!

Augusti 2009Posted by Eva Lindström Sat, August 15, 2009 15:00:46

Hej Alla mina bloggläsare!

Det är roligt att vara här igen. Men jag har varit urusel på att uppdater på ett tag.

Men nu ska jag skärpa till mig.

Sitter för tillfället uppe i vår husvagn som vi har utanför Grebbestad på ett ställe som heter Sövall. Det är vårat paradis.
Igår när jag kom upp (efter 2 veckor på jobbet) så lyste en varm sol och det va underbart väder. Men jag kan inte säga att det vädret har hållt i sig. Just nu så regnar det, men jag tycker det är såååå avkopplande att vara här.

Det smattrar så mysigt på taket. Men visst hade det varit hur roligt och skönt som helst att ha vackert väder.

När jag kom upp hade Arne gjort färdigt våran lä och grillplats. Den blev så himla bra, så vi får hoppas att även jag kan sitta där i lä och sola. För det funkar, för sambon har gjort detta. Jag kommer att lägga in ett kort på den senare, tyvärr glömde jag av att ta detta kort igår när det va fint väder. Men det kommer. Jag lovar detta.

Varma kramizar från er vän Eva

Ett år till nästa gång!!

Augusti 2009Posted by Eva Lindström Sun, August 02, 2009 19:19:59

Hej Alla Vänner!!

Visst känns det märkligt när man säger att det är ett år till nästa semester, men så är det, men det låter depprimerande. Hur som helst så är läget som det är.

Jag åkte hem från ett varmt o soligt Sövall idag. Men å andra sidan så va det kvalmigt, så det kändes ok faktiskt. Tyckte mig känna några droppar här hemma för en stund sen. Sen pratade jag med Arne som har 2 v semester kvar. Det kändes som att det skulle börja åska eller regna på Sövall också.

Nu har jag försökt att få igång pannan. Vi eldar med ved, om jag inte sagt det tidigare, då är det nämligen så att när vi inte eldat på ett tag så blir pipan kall och då är det svårt att tända. Men Arne sa att det är bara att ta gasolbrännan och värma under eldstaden, så blir pipan varm och då är det lättare. Okej men det gör inte jag, kan jag säga. Har ingen aning om hur den där gasolbrännan fungerar, tycker att jag borde fått se det tidigare. Men nu får vi skita i varmvatten och åka till vänner och bekanta och duscha. Ska göra ett nytt försök. Men det kommer inte att gå, det rök bara in förut va jag märkte.

Vi hörs kanske senare, jag får se. Måste lägga in en ny länk till Malin också. Tack Malin för att du lagt till mig.

Varma kramizar från er vän Evlin