Evlins Blogg

Evlins Blogg

Om Bloggen

Jag heter Eva.
Har en hemsida, men har aldrig tid att uppdatera den för jag går på så många grafik-kurser. Så jag tänkte att jag kanske ska ge mig på en blogg istället.
En eloge till min mycket goda nätvän Bettan, det är hennes fel att jag har en blogg nu :)) Tack Bettan, du är guld värd. Många kramizar från Eva
Låt alla bilder stanna på denna blogg.

Yeeppiii en Award !

Maj 2009Posted by Eva Lindström Wed, May 27, 2009 00:24:13

Ja så här kan det se ut......eller så *ser* det ut här för jämnan. Men roligt är det .

Jo jag har fått min första Award av Astrid idag, Tack snälla Astrid för denna. Helt fantastiskt.

Så här ser den ut.

Nä jag kommer nog att hålla på att blogga ett tag till. Dessutom en sådan här Award gör ju verkligen att jag vill hålla på ännu längre.

Det låter som att jag har hållt på så länge, men det har jag inte.

Nu är klockan mycket igen. snart 00.30 och jag måste komma isäng idag. I natt som jag jätte dåligt, tog hur lång tid som helst att somna. Trodde ett tag att det va fullmåne, men våga inte titta för då hade jag inte kunnat sova för det.

Hade aldrig ont av det tidigare, när jag va yngre (hmmm det där lät inte bra) ändrar det en annan dag.

Har funderat på en annan sak. Kanske ska skapa en ny kategori som heter Grafik där kan jag lägga in alster som jag gjort, allt vill man inte visa, men en del saker vore väl kul.

Ja vi får se hur det blir med det, vi hörs säkert imorgon igen. Många kramizar från er vän

Denna lilla kotte har jag fått från Susan på Leos Corner. Tack Susan för detta.

Trötter!!!!

Maj 2009Posted by Eva Lindström Tue, May 26, 2009 00:04:09

Hej allihopa!

Tack alla som skrivit en kommentar. Alla har ju ingen blogg som jag kan gå in i och skriva tillbaka. Men en del har mail som jag har, och jag ska försöka att inte glömma av detta.

Ja idag va det första arbetsdagen efter långledigheten, samtidigt som det är underbart att vara ledig. Så är det nyttigt med dessa rutiner också. Försöker jag intala mig iaf. smiley Men det är väl något som vi människor alltid behöver egentligen. Även om vi inte alltid tror det.

Nu va det detta med Psp, detta beroende framkallande program. Tänk att det kan vara så himla roligt. Nu har jag gjort 2 bilder i min Lektion 7 hos LBD-Extra. Så nu fick jag 10 bilder till att klippa ut, här kom dom Bettan. smiley men ack va roligt det är. Och va vi lär oss.

Någon frågade mig, va ska du ha dessa bilder till eller va använder du dom till. Njaä det vet jag inte men jag kan lägga in dom på min blogg eller hemsida, om jag vill.

Men det är själva skapandet och känslan när jag lyckats att genomföra en lektion, som är det fantastiska. Alla har vi olika saker vi tycker om att göra. Och vi kan ha fler saker.

Jag fullkomligt älskar mitt psp, som inte den person kan förstå som inte har detta intresse. Men jag tycker även om att handarbeta. Det kan inte den förstå som inte handarbetar, jag tycker även om att läsa böcker, det förstår inte den som aldrig öppnar en bok. Även om jag älskar att läsa böcker så tycker jag också det är roligt att lyssan på böcker i min iPod, som inte den förstår som inte gör detta.

Så här är det alltid. Men jag tycker att det är lika viktigt att alla får nämna sin sak dom tycker om. Varför finns det så många som ska göra om en hela tiden. Dom vill få mig att inte tycka om det jag tycker om så att säga. Vet inte om ni förstår va jag menar.

Men pratar jag med en person som inte håller på med datan som jag gör, så låter det ofta som att men herre jisses hur kan du lägga så mycket tid på det?

Jaa det kan man undra, det handlar kanske om att jag tycker det är så himla roligt, och att jag prioriterar detta framför något som jag tycker mindre om, hade jag inte fått hålla på med det jag tycker är roligt, så skulle jag må jätte dåligt. Lika väl som någon annan skulle göra som vill göra något annat.

Ojdå va jag blev långrandig nu, jag skulle bara gå in och göra ett kort inlägg, för klockan är mycket 23:57, dags att hoppa i säng så jag kommer upp till morgonen.

Nu får ni ha det så bra och sova gott, för det antar jag att jag kommer att göra nu när jag har lagt mig.

Varma kramizar från Evlin

Tillbaka till Verkligheten

Maj 2009Posted by Eva Lindström Sun, May 24, 2009 21:29:30

Ja då va jag hemma igen. Idag är det söndag, men igår va det lördag och vi hade strålande sol hela dagen, och jag brände mig naturligtvis. Är visserligen en sån som tål ganska mycket sol, men det är lite häftigt att ta flera timmar första gången man solar. Och dessutom vid havet.

Så här ser det ut när det är sol på Sövall detta va igår lördag:

Detta kort är taget inifrån husvagnen, det är vår utsikt från soffan.

Så här såg det ut dagen före från samma plats i husvagnen. Det va fredag den 22 maj:

Visst är det lite skillnad.

För att återgå till att jag brände mig så är det väldigt lätt hänt, för jag hade en bok i min iPod som jag lyssnade på och den va väldigt spännande. Då glömmer jag lätt tiden och så går klockan väldigt fort. Men kände det redan på kvällen att det nog va för mycket.

Senare på kvällen igår så blev jag inbjuden till ett par bekanta, och där blev jag sittande en stund. Mycket trevligt.

Sen vaknade jag idag till lite sämre väder, inte dåligt men ingen strålande sol från klarblå himmel inte. Det va ju skönt, för jag började packa ihop direkt.

Och gjorde klart allt som ska göras, tömma toa typ. Behöver inte gå in på det mer. För det är inte trevligt.

Sen gick jag och lämnade en blomma till Barbro som hade upptäckt att det va något som inte stämde med vårat tält. Då när det gamla tältet blåste sönder, som jag berättade om tidigare.
Inget märkvärdigt men ändå en uppskattning. Och vem vet va som hade kunnat hänt med vagnen om inte hon sagt till i tid. Nu va det tältet som gick, men det kunde även skadat vagnen och all inredning i förtältet. Men det va inget mer som blev skadat.

Hur som helst så va det hemgång vid 11 tiden, för vi skulle fira sonens 30 års dag idag hemma hos oss. Vi var hälften här idag, han fyllde i fredags. sen skulle han ha sina kompisar på lördag hemma hos sin syster. Han bor för trångt för att ha kalas hemma.

Så nu blir det lite kort från detta kalas, fast alla kort är på mitt barnbarn Anton, vi har bara detta barnbarn än så länge. Men han är en riktig guld klimp.

Här kommer han:

Han e ju för söt denna lilla goa kille. Här äter Anton smörgåstårta, DET tyckte han va mycket godare än den mat han fick hemma hos mamma o pappa.

Och här kommer nästa kort, på denna lilla goa unge.

Detta kort togs när Anton med familj åkte hem. han är ju såååå söt i denna keps. Titta på håret. Han är så lik sin mamma på det. Sen har han pappa Anders mun. Men det är sånt som vi ser, fattar inte varför jag tar upp det här. Men nu fick jag skriva lite till, det va nog där skon klämde eller va tror ni.

Kramiz från Evlin (som fortfarande är varm i ansiktet) för denna gången.

Regn regn och åter regn!!

Maj 2009Posted by Eva Lindström Fri, May 22, 2009 19:10:43

Ja REGN säger jag bara. Det har regnat konstant hela natten fram till 16.00 idag fredag den 22:e, Patrics (min sons) födelsedag om någon missat det tidigare inlägget.smiley

Ja vad mer ska man säga. Vakna tidigt vid 7.00 tiden och gick upp på *ni vet säkert vad* sen gick jag och la mig igen. Hade svårt att somna, när jag tittade nästa gång på klockan, så va det dags att gå upp.
Sen har jag gjort några av mina grafik-lektioner. Skönt att sitta själv så här utan att ha massa måsten som ska göras.
Har även satt buntband på stolparna i förtältet. Fattar inte det regnar in och rinner på en av stolparna vid dörren. Hmm, blir inte riktigt klok på detta.
Ja nu är klockan strax 19.00 och det har tack och lov slutat att regna. Och det är helt lugnt.

Havet rör sig lite bara, flaggan fladdrar i vinden. Men det blåser inte så att det märks på förtältet.

Ha nu en härlig fortsatt fredagskväll. Det kan hända att jag tittar in senare, man vet aldrig.

Varma kramizar från Evlin

Grattis Patric !!!!

Maj 2009Posted by Eva Lindström Fri, May 22, 2009 18:13:50

smiley Hej min vän Ett stort GRATTIS från din mamma!!!

Idag är det min son Patrics 30 års dag. Kan inte fatta att det är 30 år sen du föddes. Det känns som igår. Är du förvånad, nä tänkte väl det.

Nu låter jag verkligen som en riktigt gammal kärring, men så är det inte det vet ju alla, eller hur:))

Ha nu en riktigt bra födelsedag så syns vi på söndag då du ska fira din dag hemma hos oss. Sen ska Patric fira med kompisar hemma hos sin syster med familj, nästa lördag.

Kramiz och många pyzzar från din mamma. Som inte fattar att det är så länge sen.

Här kommer ett kort på Patric när hans syster Petra gifte sig med Anders, för 3 år sen.

Ha ha kolla va snyggt Patrics skjorta o slips passar till färgen här på bloggen smiley

Det ska va Gött å leva!!!

Maj 2009Posted by Eva Lindström Fri, May 22, 2009 00:30:52

annars kan det kvitta. Skönt å leva annars......kommer inte ihåg resten. Men det är som jag känner det nu.

Klockan är över tolv så det är inte torsdag utan fredag nu.

Idag började det med lite mulet och halvblåst. Men det klarnade upp under dagen och blev jätte fint väder på efter middagen. På eftermiddagen satt jag och läste på utsidan av förtältet, Helt underbart.

Kommer att lägge in kort senare, angående detta.

Ha det så länge så får jag ge en väder prognos imorgon också smiley

Kramiz från er vän Evlin

Nu är jag här!!!!!

Maj 2009Posted by Eva Lindström Wed, May 20, 2009 22:53:47

Jepp nu är jag här, på mitt Sövall. Helt underbart.

Slutade jobba 12.00 idag. Sen åkte jag direkt upp hit till Sövall.
Det regnade hela vägen upp, men jag brydde mig inte. Det är så skönt att bara råda sig själv. Har inga tider att passa. Jag gör precis va jag vill.

Jag köpte en pizza med mig till husvagnen. Tog halva idag så kan jag ta halva imorgon. Så har jag löst maten för två dagar. Bra va??

Sen åt jag och kolla mina mail. Plocka in allt i vagnen. Det va bara jag och två par till som hade kommit vid denna tiden. Kändes konstigt att vara så ensam här. Men nu har det kommit massa andra människor. Så nu är det folk i nästan varje vagn.

Har pratat en stund med min vän Bettan naturligtvis, på msn. Sen tittar jag lite på Tv samtidigt. Men känner mig hur trött som helst just nu.

Så jag tar nog och lägger mig nu, så jag säger God Natt till er alla.

Vi syns imorgon (tror jag) Kramiz på er från mig.

Måste packa

Maj 2009Posted by Eva Lindström Tue, May 19, 2009 22:27:56

Tjabba!

Ikväll ska här packas. Imorgon bär det iväg till Sövall och husvagnen för många dagar. Mmmmm jätte mysigt. smiley

Jag kommer att åka upp själv, för Arne har jouren på jobbet. Stackarn.......så jag blir ensam där uppe. Men det har jag inga problem med. Jag har datorn med mig så jag kan använda den till att göra en del grafik lektioner, och samtala med en del av mina nät vänner.

Bettan kommer väl att bli drabbad misstänker jag skarpt. Vi har kontakt minst en gång per dag. Ibland fler.....det är så himla kul. Är hon inte inne på msn, så kan jag bli orolig att det har hänt något, men det är ju löjligt. Men så är det iaf. Jag vill att hon ska va där, och hon säger att hon känner likadant. Så det är nog så.

Nu har jag fått en ny blogg att kolla på, det är Gunillas katter. Kul hon har skrivit en kommentar här. Det är jätte roligt.

Och så ska jag lägga in min första nät vän Berits blogg. Jätte roligt att hon har varit här också. Hon va den allra första som jag pratade med om hemsida och hon rekommenderade mig att ta kontakt med Annette. Och på den vägen är det. Helt otroligt hur mycket som har hänt sen dess.

Men tack både Berit och Annette, för att ni visade mig vägen till detta. Tänk va mycket ensamma människor det finns i Sverige och även i övriga världen, som skulle kunna skaffa sig ett helt nätverk av vänner genom datorn.

Men det är ju som så, att har man inte intresset så har man inte. Men det är synd, för man träffar på sååå mycket roliga och trevliga människor.

Varma kramizar från er vän Evlin

Next »