Evlins Blogg

Evlins Blogg

Om Bloggen

Jag heter Eva.
Har en hemsida, men har aldrig tid att uppdatera den för jag går på så många grafik-kurser. Så jag tänkte att jag kanske ska ge mig på en blogg istället.
En eloge till min mycket goda nätvän Bettan, det är hennes fel att jag har en blogg nu :)) Tack Bettan, du är guld värd. Många kramizar från Eva
Låt alla bilder stanna på denna blogg.

Våren hallååååå

April 2009Posted by Eva Lindström Tue, April 28, 2009 07:00:50

Hej allihopa!

Det blir ett kort inlägg idag. Ska till jobbet alldeles strax. Min buss går 7.30 och jag lyssnar på en bok i min iPod. Det är boken "Flyga Drake" tyckte den va lite trög i början. Men misstänkte att jag nog inte skulle läsa boken, och det stämmer nog. Men nu börjar den bli spännande.

Idag har vi jättegrått väder. Och det har regnat, det gjorde det redan igår kväll. Då både åskade det och blixtrade så hela himmlen blev upplyst.

Bettan jag skrev och tackade för din inlägg här i min blogg. Detta gjorde jag i din blogg, men jag måste gjort något fel. För det kom inte in verkar det som. Jag får göra om det senare igen.

Varma kramizar till er alla från er vän Evlin

Blogg ha ha

April 2009Posted by Eva Lindström Sun, April 26, 2009 13:26:27

Hej allihopa!
Nu är jag verkligen förvånad, jag har skaffat en blogg, ja nu får man skärpa till sig minsann, eller? Tänka på va man skriver och så.
Vädret är väl alltid sånt som folk pratar om så det gör jag också kort. Mest för att jag ska se om det funkar när jag skriver här smiley, har ju lyckats att få in länkar till min mail och min hemsia. Det va inte dåligt. Och skrivit lite på kattsidan.
För att återgå till vädret så är det lite grått och mulet idag. Men varmt. Igår hade vi otroligt fint väder strålande sol, blå himmel och varmt. Men då kan ni gissa va jag satt, ja helt rätt. Precis där jag sitter nu. Jag hade en examens-uppgift att gör i LBD-Målarskolan. Så jag gjorde grafiken på natten till lördagen, sen gjorde jag tutorialen "tuten" (beskrivningen) igår. Och döm om min förvåning, jag blev godkännd av Bitte, tack för detta. Hon hade gjort ett gudomligt diplom, precis i min smak, färger och allt. Jag kan ju lägga in det här, jisses va kul. Testar det också. Jag vill bara säga att jag är otroligt stolt över detta DIPLOM. Tack Bitte.

Kolla va fint det är. Ni kanske vill se min examens bild också? Den blev inte så lyckad som jag ville. Hade liksom ingen inspiritation. Men här kommer den ändå, mest för att jag vill testa om jag fixar att lägga in kort så här.

Examensbild: