Evlins Blogg

Evlins Blogg

Om Bloggen

Jag heter Eva.
Har en hemsida, men har aldrig tid att uppdatera den för jag går på så många grafik-kurser. Så jag tänkte att jag kanske ska ge mig på en blogg istället.
En eloge till min mycket goda nätvän Bettan, det är hennes fel att jag har en blogg nu :)) Tack Bettan, du är guld värd. Många kramizar från Eva
Låt alla bilder stanna på denna blogg.

Hemma vid!

Dimmas DagbokPosted by Eva Lindström Sun, March 28, 2010 11:37:00

Jepp nu är det så att jag skulle testas igen. Varför ska allt testas på mig. Dimma i egen hög (eller liten katt).

Krrrrrr, säger jag bara. Det behöver faktiskt inte alltid betyda att katter mår bra, har en vän sagt. Det finns faktiskt katter som har fastnat på olika konstiga platser och suttit fast där. Och hör och häpna. DOM HAR SPUNNIT (alltstå kurrat) om ni nu mot förmodan inte har en sån här gullig (för det är vi) katt hemma.

Så kan jag varmt rekommender min gammel husse Zvezdan, han har ett katteri, som matte naturligtvis har glömt att presentera här. Så det faller på min tass att göra. Han har ett katteri som heter S*Eurovisions och matte har mig på foder. Klicka på den Svenska Flaggan, höll på att glömma säga detta, när ni kommit in.
Bara så ni vet att sköter hon sig inte så åker hon ut..............eller är det jag som gör det..............krrrr det låter vi va osagt. Vi går inte in på det mer. För än så länge så får jag allt säga att hon duger.

Nu åker jag med till jobbet igen. Nu har vi ingen bil, men vi har börjat åka buss och det va helt ok. Matte tyckte att det va lite för kallt för mig när hon inte kunde ha bilen längre. Men jisses säger jag, vet hon inte att det finns pälsar.........ja just det. Det har jag ju en själv. Så lite svårt att ta på en till, kanske.
Äsch hon är så sjåpig.
Hur som helst så är det varmare nu, så då är det ryggsäck och buss som gäller.

I-B på mattes jobb. Va storm förtjust när jag va tillbaka, efter att ha jobbat hemifrån en vecka + att veckan innan dess va matte sjukskriven.

Ja så är mitt liv. Hoppas ni har det lika gött, för jag har det ganska gött faktiskt. Jag känner mig älskad iaf.

Jamizzar från Dimma

Matte och jag :))

Sjukskriven????????????

Dimmas DagbokPosted by Eva Lindström Wed, March 17, 2010 16:48:37

Kurr igen på alla. Här kommer jag..........eller ok då, matte skriver jag dikterar. Kan faktiskt inte rå för att vi inte är skapta för att skriva på ett tangentbord.

Det är ju tur då att jag har sån himla pli på henne så att hon NÅGON GÅNG kan tänka sig att vidarbefodra mina tankar.

Nu har hon ryggskott förstår ni. Då kan hon inte göra si och inte göra så. Herre jisses säger jag bara alltså.

Så nu får även jag vara hemma, visserligen är det skönt att slippa ut i kylan, men ändå. Det va helt ok när jag väl kom till hennes jobb, för då tog I-B hand om mig, och jag fick jämt katt-godis av henne, det får jag aldrig av matte. För hon är rädd att jag ska bli dålig i magen. Snack, hon vill väl inte köpa godis till mig. Det är väl där tassen klämmer kan jag tro. Skylla på att jag inte tål. Det va det värsta jag hört.

Visserligen har vi det ganska skönt här hemma hon och jag. Fast ibland på natten så går jag upp och då hoppar jag upp på hennes data stol, för jag tänkte kolla om hon skrivit rätt i min dagbok. Men då kan jag inte se det, för det ligger ett lock i vägen. Och "deeet" locket har jag försökt att få upp. Men icke sa Nicke det satt benhårt fast.
Men då upptäckte jag att hon har en annan apparat (skrivare) vid sidan om. Och där fanns ett hål där det brukar komma ut papper ifrån. Där ligger säkert min Dagbok tänkte jag. Men det fick jag inte tänka länge.........för vem kom då och lyfte ner mig därifrån, ni kan ju bara gissa???????
Och efter detta hamnade jag i köket, av någon outgrundlig anledning. Sen fick jag sova där till morgonen.
Ja detta har jag testat tidigare och alltid hamnat i köket. Undra om det är något hon vill säga tro.............??????

Jamizzar från Dimma

Brrrrr säger jag bara!

Dimmas DagbokPosted by Eva Lindström Sun, March 07, 2010 22:09:24

Tur att matte inte åker buss alltså. Det skulle hon egentligen göra. Men tack och lov så har hon fått låna en bil av Gunnel.
I fredags höll jag på att frysa ihjäl, bara från lägenheten till bilen. Det va mellan 16-18 minus. Fattar ni eller???

Sen va det jobbet, men det går jätte bra där. I-B tar hand om mig på morgonen, hon är mojmoj säger hon. Men hon är kattvan, det märks. Hon har 3 katter hemma.

Sen testar jag lite sladdar i mellanåt, men det gör jag mest när matte är i närheten, för jag räknar med att hon ska ha lite koll va jag kan göra och inte göra.

Men man kan aldrig vara säker. Så jag brukar sova när hon äter lunch eller har kafferast.

Har blivit usatt i köket natten mellan lördag och söndag. Jag försökte bara se om det va en go sängplats i skrivaren till datorn. Men det gillade inte matte att jag va där och pilla se...........så då va det köket med stängd dörr som gällde.

Nu är det back to business imorgon igen. Så får vi se va denna veckan har i sitt sköte.

Jamizzar från Dimma.

Splash, säger jag bara.

Dimmas DagbokPosted by Eva Lindström Tue, March 02, 2010 23:00:35

smiley

Men hallå!!!

Är det ingen som fattar att även en katt vill bada???

Det tycks i alla fall inte min matte fatta. Så jag tog saken i egna tassar, så att säga.

Alltså jag hoppade i!!!!!!!!!!!! När hon spolade. På toa, åh vilket liv det blev på henne. Jisses alltså.

Hon fångade mig i luften och berättade allt som kunde hänt. Snacka om att göra en beskrivning SW. Ha ha där va hon fantastisk. Men du är lite ok också, för jag fick en plingande boll av dig idag. Den leker jag med när du inte ser, bara för att du skulle bli så himla mallig om du såg det.

Nä nu ska jag busa lite innan matte lägger sig, eller ännu bättre, jag gör det efter ca 30 min när hon nästan somnat. Då blir det fart på henne ska ni veta.

Det har faktiskt hänt att jag åkt ut i köket då. Mest är det för att jag ska komma åt några sladdar och sånt när hon sover. Men jag tror att hon vill bli av med mig en stund så hon kan öppna fönstret och släppa in den där kalla luften som hon ska släpa ut mig i varje morgon. När vi åker till jobbet.

Ja ni ser hur jag har det. Eller är det någon som inte fattat detta än????

Jamizzar från Dimma.

Lördag, alltså lite försenad!

Dimmas DagbokPosted by Eva Lindström Sat, February 27, 2010 12:22:27

Ja ja så är det när man inte kan skriva själv. När jag måste lämna bort sånt till matte, hon glömmer hela tiden. Jag har sagt. Jag vill att du uppdaterar varje dag, va händer? Nä hon glömmer. Det är ju tur att det finns helger så hon förhoppningsvis kommer ikapp.

Får se hur det går med det.

Idag har hon tydligen lyckats med att föra över korten till datorn (äntligen säger jag bara) för där är några som jag vill ha här på sidan. T.ex. när jag sover i min elementsäng. När jag jobbar, ja lite sånt där ni vet.

Vi får väl se hur det går med detta.

För att återgå till det vesäntliga (den stavningen såg konstig ut, hmm....) ja den får stå kvar så länge.

Ja denna veckan har jag jobbat alla dagar utan måndag. För då tyckte matte det snöade för mycket. Hon va rädd att jag skulle frysa, ibland är hon bara föööör sjåpig alltså. Vet hon inte att katter har päls eller???? Ibland undrar jag om hon har alla katter hemma där uppe. smiley

Det va en man till mattes jobbar kompis I-B som va och hälsade på mig i veckan, han gillade mig också. Men det tycker jag är en sån självklarhet så det är ju en onödig kommentar.

Nä nu måste matte äta frukost så hon ber att få återkomma, om det blir idag eller en annan dag. Det vet ingen, om jag får jama va jag tror.

Jamizzar från Dimma

Trött!!!!!!

Dimmas DagbokPosted by Eva Lindström Thu, February 25, 2010 22:25:12

Nu har jag varit med på jobbet sen i tisdags. Men ni fattar inte att det är med blandade känslor jag åker dit.

Först och främst är det jätte skönt att slippa va själv hemma hela dagarn. Det verkar matte ha fattat nu. För när jag är hemma då är jag piggare på kvällen. Nu har jag jobbat sen i tisdags, nu är jag helt utslagen när jag kommer hem.

Det är mycket som ska kollas och hållas efter på dagarna ska ni veta.

Idag t.ex. kom det en tjej och hälsade på, hon hette Linneà, jag tror att hon tyckte att jag va ok. Mjuk och go är jag iaf. Hon hade en nalle som hette "Teddi" och han va större än jag, men vänta bara så kommer jag nog snart ikapp.

För att återgå till jobbet, så har jag fullt sjå att hålla koll på allt matte och vissa andra slänger på golvet. Det blir ju så stökigt. Men dom gör det för min skull säger hon.......ja ja det är väl så då da.

Sen kom det en va va det nu det va????? En väldigt stor katt som dom kallade för hund tror jag. Hmmm den va inte liten. Men men den ska jag nog sätta på plats också. Nä nu är jag så trött så jag får lägga mig igen. Matte har redan lagt sig. Hon va också trött ikväll. Hon brukar annars tycka det är så himla kul att hålla på med sin grafik. Men ikväll verkar hon inte orka.

Så nu säger jag God Natt smiley och sov så gott.

Jamizzar från Dimma

Hemarbete igen ???

Dimmas DagbokPosted by Eva Lindström Tue, February 23, 2010 14:05:13

smiley alltså nu får hon lägga av, VEM?

MATTE så klart, idag när vi skulle åka till jobbet, så blev jag lämnad ensam hemma. Detta pga att det snöade. Vadå snöade, det har det ju gjort hela tiden iaf i flera dagar.
Men nu snöade det så mycket att matte nästan inte såg ut, ja det kan ju inte jag veta, för en annan kommer ju knappt ut. Så om ni vill höra min mening så låter det nästan lite hm......nja jag vet inte.

Imorse skrämde jag henne lite iaf.....ganska kul faktiskt. Hon blev lite orolig, jag låg inte där jag brukar ligga när hon vaknade ( i elementsängen) ha ha ha, så hon tittade på det andra nattduksbordet, för där ligger jag ibland. Inte där heller, då tänkte hon (lite smart är hon ibland) under sängen, det är ju sista stället.

Men när hon skulle kolla där under så såg hon mig. Jag låg på hennes data stol. Självklart kan jag tycka. Det är ju en mjuk dyna där, skulle jag ligga direkt på ett sovrums golv, tror hon att jag är en gammal trasmatta eller? Nä fint ska det va, jag slår inte ner min ljuvliga kropp var som helst.

Vi hörs igen.

Jamizzar från Dimma

Snö snö snö!! Säger dom!

Dimmas DagbokPosted by Eva Lindström Sun, February 21, 2010 22:51:37

Hej igen!

Ja nu har det tjatats om denna snö. Har ingen aning om va det är för något. Skulle gärna vilja kolla upp det någon gång. Men se det tycker inte matte är så bra.

Sen skvallrade min uppfödare Zvezdan till matte och talade om hur bra jag är på att rymma.

Så nu passar hon mig väldans mycket om någon ska öppna dörren eller så.

Det va ju väldigt onödigt gjort, tycker jag alltså.

Idag har matte låst in mig i köket, för hon skulle ut på en promenad m en kompis och sen gå till sin dotter för att hämta en snöskyffel, hon skulle nämligen skotta bort all snön från balkongen. Det va säkert 1,5 m snö på balkongen. Då fick jag fortfarande vara i köket, för hon ville vädra, samtidigt. Åh va mycket som ska göras samtidigt. Men det va lite skönt med frisk luft också, om jag ska vara ärlig.

Det va väl bättre att jag fått vädra mig eller hur?

Jamiz från Dimma.

Next »