Evlins Blogg

Evlins Blogg

Om Bloggen

Jag heter Eva.
Har en hemsida, men har aldrig tid att uppdatera den för jag går på så många grafik-kurser. Så jag tänkte att jag kanske ska ge mig på en blogg istället.
En eloge till min mycket goda nätvän Bettan, det är hennes fel att jag har en blogg nu :)) Tack Bettan, du är guld värd. Många kramizar från Eva
Låt alla bilder stanna på denna blogg.

Uppdatering

Augusti 2010Posted by Eva Lindström Sun, August 08, 2010 10:53:33

Hej Alla!

Nu va det dax för en liten uppdatering.

Pratade precis via mail med en Inger som har gått med i samma Plugin grupp som jag, och hänvisade henne hit, till min blogg alltså. Men kände tvånget att göra denna uppdatering då. Och det va ju bara bra. För nu blev det gjort. Sen fick jag ju även visa detta lilla alster som jag gjort i Plugin gruppen.

Nu är det dags att gå tillbaka till jobbet. Tänk Er. Först 4 veckors sjukskrivning för min bältros, helt otroligt vilken tid det tog. Sen hade jag 5 veckors semester så imorgon har jag varit hemma i 9 veckor. Det känns jätte konstigt att gå till jobbet efter så lång tid.

Men nu är det dags att ta tjuren vid hornen.

På tal om bältrosen så va det ingen rolig historia. Jag är fortfarande inte riktigt bra, men jag har ingen värk, tack och lov. Men om någon skulle smälla till mig där så står jag inte för va jag gör. Men jag tyckte det va helt ok, bryta sjukskrivningen vid semestern, jag skulle ju ändå vara hemma.

Min lilla "Dimma" min katt för er som inte vet det. Hon kommer nog tycka att det är konstigt att jag börjar jobba efter 9 veckors ledighet. Här kommer en liten uppdaterad bild på henne som min uppfödare Zvezdan tagit. Visst är hon vacker?

Denna vackra katt är min älskling. Hon är av rasen Ragdoll, för er som inte varit inne här på denna sidan förut. Hon har en liten egen sida också. Dimmas Dagbok. Men även den är dåligt uppdaterad. Just nu är hon snart 9 mån.

Ha det så bäst denna gråa trista söndag. (Iaf utanför Göteborg) önskar er vän

Evlin med många Kramizar.