Evlins Blogg

Evlins Blogg

Om Bloggen

Jag heter Eva.
Har en hemsida, men har aldrig tid att uppdatera den för jag går på så många grafik-kurser. Så jag tänkte att jag kanske ska ge mig på en blogg istället.
En eloge till min mycket goda nätvän Bettan, det är hennes fel att jag har en blogg nu :)) Tack Bettan, du är guld värd. Många kramizar från Eva
Låt alla bilder stanna på denna blogg.

Tillbaka.....kanske!!!!

Maj 2010Posted by Eva Lindström Fri, May 14, 2010 08:57:30

Hej på Er alla!

Jag får tack för alla gratulations hälsningar som jag fick när jag fyllde år, det va visserligen längesen, 12 april. Men jag har inte skrivit här så mycket så nu va det dags. Det fick bli en gemensam sak istället för att jag mailade var och en.

Nu är det fredag den 14 maj och jag är ledig från jobbet sen kl 12 i onsdags, det känns skönt. Man behöver varva ner ibland.

Men sen är det så att vi har det faktiskt ganska trevligt på jobbet, för det mesta.

Igår höll jag på med att svara på massa konstiga mail från den grupp jag är med i, för Yahoo spökade. Ni som inte vet va Yahoo är behöver inte fästa er så mycket vid det. Men idag verkar det som att det ska ha löst sig. Så vi får väl se.

Här kommer ett alster som jag gjort i min grafik grupp som heter Målarboden.

Denna är gjord efter en beskrivning som Inger, en i Målarboden gjort som ett examens arbete i gruppen hon va med i innan hon kom till oss. Jag tycker den är jättefin. Kramiz Evlin