Evlins Blogg

Evlins Blogg

Om Bloggen

Jag heter Eva.
Har en hemsida, men har aldrig tid att uppdatera den för jag går på så många grafik-kurser. Så jag tänkte att jag kanske ska ge mig på en blogg istället.
En eloge till min mycket goda nätvän Bettan, det är hennes fel att jag har en blogg nu :)) Tack Bettan, du är guld värd. Många kramizar från Eva
Låt alla bilder stanna på denna blogg.

Nersläckt eller??

Mars 2010Posted by Eva Lindström Sun, March 28, 2010 10:45:59

smiley Hej alla pigga o glada människor!

Idag är det ljusare eller???

Jag tillhörde dom som faktiskt släckte ner igår. Men om jag ska va ärlig så va min

TV och dator på.

Men allt annat va nersläckt. Alltid något.

Nu har det regnat sen i fredags, det är väl skönt att snön försvunnit men det behöver väl inte regna för det, eller???

Men om jag ska va ärlig så har det inte regnat idag söndag. Och ärlig ska man va. Men det är grått och trist här fast 5 gr varmt, och det är skönt.

Vi har nog aldrig haft en vitare vinter, iaf inte va jag kommer ihåg.

Ha det nu så bäst, nu tränger sig Dimma in här och vill skriva lite på sin sida "Dimmas Dagbok" så jag ger mig iaf för tillfället.

Vill bara visa dessa två grafik alster som jag skickat in, iaf den ena till en grupp som jag är med i. Sen den andra "Daiva" har jag gjort för jag tyckte det va kul.

Det ska föreställa gelé-hallon, både i och utanför badkaret.

Och här har vi sist, men inte minst en "Daiva" det kommer ni säkert att få se många av. För dessa tycker jag är sååå vackra. Gör säkert flera av dessa. Fast andra motiv då naturligtvis.

Kramiz Evlin

Ryggskott

Mars 2010Posted by Eva Lindström Wed, March 17, 2010 16:33:14

Så här gör jag inte nu precis. Helt sjukt att åka på Ryggskott, det är knappt jag tror det är sant.

Jag märkte på söndag eftermiddag att jag hade himla ont i höger skinka, kan man nästan säga. Jag gick till läkaren, han frågar om jag vet va det är???
Detta gjorde han naturligtvis efter han undersökt mig. Nää sa jag det har jag ingen aning om.
Samtidigt någon hundradels sekund så kände jag "Han vet va det är" och då sa han att du har ryggskott.

Men sa jag.......det brukar väl sitta i ryggen och att man inte kan böja sig och inte hosta odyl. Men det kan tydligen yttra sig på många sätt. Så jag är sjukskriven denna veckan. Ska försöka komma till sjukgymnast i morgon. Så får vi se om hon har något bra program som jag kan göra.

Kramiz Evlin

Äntligen!!!!!

Mars 2010Posted by Eva Lindström Mon, March 08, 2010 18:43:18

Håll i hatten säger jag bara!!

Jag har blivit godkänd i LBD-Extra, det är en grupp som jag har gått, där jag gör grafik i mitt älskade PSP X, här kommer mitt godkännande, från LBD-Extra och min Mod, A-C.

Det värmer kan jag säga. Sen är det ju jätte roligt att få fortsätta i Målarboden. Dit jag har ansökt nu. Hoppas att jag kommer in där snart.

Sen har jag även fått gratulationer från andra som går samma kurs som jag gått. Så den awarden kommer här. Den är från Britt-Marie, tack min vän för den, den värmer verkligen.

Längesen eller??

Mars 2010Posted by Eva Lindström Sun, March 07, 2010 22:15:56

Ja ja det är ett tag sen jag skrev. Men jag skriver för Dimma i hennes dagbok också. Så ni får läsa där med. För jag är ju liksom med henne. Så det som händer henne händer mig.

Idag har jag varit ute på en promonad, sen har jag hållt på med min grafik, som bara är såååå roligt. Men strulat har det också. Men nu är jag färdig med LBD-Extra så nu är det Målarboden som väntar. Får se va det blir. Men där är det inte direkt några lektioner, utan vi får 3 olika tema att välja på. Så ska vi göra något efter det i vårat älskade Psp då naturligtvis.

Denna har jag bland annat gjort idag.

Nä nu är jag jätte trött så jag ska nog gå och lägga mig nu.

Kramiz från Evlin