Evlins Blogg

Evlins Blogg

Om Bloggen

Jag heter Eva.
Har en hemsida, men har aldrig tid att uppdatera den för jag går på så många grafik-kurser. Så jag tänkte att jag kanske ska ge mig på en blogg istället.
En eloge till min mycket goda nätvän Bettan, det är hennes fel att jag har en blogg nu :)) Tack Bettan, du är guld värd. Många kramizar från Eva
Låt alla bilder stanna på denna blogg.

Lite grafik från mitt älskade Psp

Februari 2010Posted by Eva Lindström Thu, February 25, 2010 22:33:17

Ja nu är jag här igen. Dimma håller igång mig hela tiden. Ni vet den lilla söta katten som har bott hos mig sen fredagen för 14 dagar sen (tror jag det va) fredag va det iaf.

För ett par dagar sen så skickade jag in några lektioner i mitt älskade Psp det står för Paint Shop Pro det är en billigare variant än PS som står för Photo Shop. Det är nog fler som känner till det. Men jag vill inte byta. Jag behåller mitt Psp.

Här kommer några alster som jag gjort, håll till godo.

Kramiz och God Natt från Evlin

Dimma har anlänt.

Februari 2010Posted by Eva Lindström Sun, February 14, 2010 14:03:52

Hej alla vänner!

Om ni vill läsa mer om denna gudomliga katt så får ni göra det under kategori "Dimmas dagbok" den hittar ni till höger i bloggen.

Ja nu va jag här igen. Får se om jag kan hålla mitt löfte att skriva " nästan " varje dag.

Igår va jag på kattutställning i Mölndal, på Mölndals Folkets hus, Möllan.
Mycket trevligt, träffade massa personer som jag lärt känna nu sen jag skaffade Ragdoll för snart 5 år sen.
Eftersom jag flyttat, så lämnade jag mina båda Ragdoll katter kvar hos min fd sambo, för jag skulle inte ha råd att ha dom. Har knappt så jag klarar mig själv.

Hur som helst så frågade min uppfödare Zvezdan om jag kunde tänka mig att ha en liten tjej på foder, för han ville behålla en hona. Han skulle betala allt, och det gjorde jag. För det jag saknar ibland här hemma, är någon att prata med. Även om jag inte har ett dugg problem att leva själv. Tycker det är otroligt bra, så känns det ibland att man skulle vilja prata och jag kan ju inte ringa alla kompisar hela tiden. Så nu blev det en liten tjej som heter Dimma. Som jag hämtade i fredags.

Och som jag kan prata med, hur kul som helst. Just nu ligger hon och sover i sin elements säng. Det är en ställning som jag hänger på elementet och sen trär jag ett teddy tyg över, så blir det liksom nästan som en hängmatta.

Detta tyg + en kattbädd, hade jag lämnat flera veckor tidigare hos Zvezdan, så att Dimma skulle känna igen lukten. Då skulle hon känna sig trygg.

I denna säng har hon legat varje natt sen hon kom hit. Hon är så söt då, ska försöka hitta ett kort senare där ni kan få se hur den ser ut.

Idag va det 15 minus när jag gick upp.

Och mitt lilla barnbarn Anton har varit på besök med sin mamma Petra idag hos mormor, alltså jag smiley. Anton ville väldigt gärna hälsa på Bimma (han är 2 år, och har lite svårt med uttalet) men jag tycker det går jätte bra. Vi runt omkring lär oss va han menar. Han va jätte snäll med Dimma, tyckte hennes leksaker va jätte kul. Men den musen som hängde i dörröppningen och pep när man rörde den. Den va lite äcklig, så då hämtade han mormor så hon fick putta musen, och då pep den. Anton höll i min hand och putte, bara han slapp att själv röra musen smiley för den va ju såååå äcklig.

Varma kramizar från Evlin

Dagen D imorgon!

Februari 2010Posted by Eva Lindström Thu, February 11, 2010 22:26:17

Hej alla blogg vänner!

Nu gäller det imorgon, för då mina vänner så kommer jag att skriva lite dagbok om den lilla godingen som jag skrev lite om tidigare.
Jag ska hämta hem min lilla Ragdoll kattunge, Dimma, det ska bli så himla kul. Dimma kommer från S*Eurovisions katteri, som ägs av min mycket goa och trevliga vän Zvezdan Memedov och hans fru Anneli. Mer seriösa uppfödare får man leta efter. Gå gärna in på denna sidan och titta.

Hon ska heta Dimma, men guuuu va jag har hållt på för att hitta ett namn till henne. Hon heter S*Eurovisions Diamonds of Night i stamtavlan. Då tyckte jag att det va bra med Dimma, kommer lite iaf från Diamonds, lite långsökt men......

här är hon 4 veckor.

Söt så man kan dö eller hur??

Så här såg hon ut när hon va 6 veckor, det är ett gruppfoto på hela kullen, alltså hennes syskon är med.

Här är det Dimma först sen Cocos sen den ende killen Tusse.

Dimma är en brun bicolour, hoppas att jag säger rätt nu, annars blir Zvezdan galen på mig smiley, som han har traglat detta för mig, ang färger och så. Men jag lär lite varje gång. Denna kull är född 17 november. Har tidigare haft dom två Ragdolls killarna som du ser högst upp i bannern här. Morris 5 år 26 maj 2010 och Ulrik 4 år den 5 maj.Om du läser detta i februari, senare kanske jag har bytt banner.

Här är en bild på henne den 14 januari.

Här kommer en bild på hur hon såg ut den 4 februari, då va hon alltså drygt 11 veckor.

Här syns det att hon börjar att bli brunare.

Så snart får ni se hur denna lilla tjej kommer att utvecklas.

Ps. Håller fortfarande på att lyssna på Nattfåk, så den kommer det en recention på lite senare.

Varma kramizar från er vän Evlin