Evlins Blogg

Evlins Blogg

Om Bloggen

Jag heter Eva.
Har en hemsida, men har aldrig tid att uppdatera den för jag går på så många grafik-kurser. Så jag tänkte att jag kanske ska ge mig på en blogg istället.
En eloge till min mycket goda nätvän Bettan, det är hennes fel att jag har en blogg nu :)) Tack Bettan, du är guld värd. Många kramizar från Eva
Låt alla bilder stanna på denna blogg.

Skumtimmen!!

Januari 2010Posted by Eva Lindström Thu, January 28, 2010 23:33:05

Ja det hette en bok som jag har lyssnat på när jag har åkt min buss till jobbet. Den ör skriven av Johan Theorin, hans böcker utspelar sig på Öland, iaf dessa som jag lyssnat på.
Om jag ska vara ärlig så har jag bara lyssnat på "Skumtimmen" men har precis idag lånat nästa ljudbok på biblioteket och den heter "Nattfåk".

Skumtimmen, betyder en viss tid på dygnet. Va jag minns så hade det med att göra att det va väldigt dimmigt, speciellt på Alvaret.
Fåken är en storm, så här står det om detta på fodralet.
När den storm som kallas fåken drar in över Öland gör man bäst i att hålla sig inne. Fåken kommer från norr med is, snö och dimma. Och drar med sig allt i sin väg.

Så nu får vi se va jag tycker om denna. Men enligt bibliotikarien, så tyckte hon att denna Nattfåk va ett strå vassare än Skumtimmen, så vi får väl se va jag tycker.

Nu är det läggdax för Eva kl är så mycket som 23.33. Men jag hoppas att jag ska skriva i morgon igen. För jag har lite mer att berätta.

Kramizar från Evlin

Bättre sent än aldrig!

Januari 2010Posted by Eva Lindström Tue, January 19, 2010 10:23:42

Ja så är ju ordspråket. Och det ligger en hel del i det vill jag lova.

Även idag blir det en lite kortis, för jag har lite annat för mig idag.
Här i Göteborg är det grått och trist. Men det är vitt iaf, ja vitt och vitt är väl synd att säga. Den vita snön har blivit lite grå, men det är ju så det blir inne i staden.
Va inne på min vän Bettans blogg och såg hur vackert dom hade det ute i skogen, där kan man snacka om vit snö alltså. Helt fantastiskt.

Nu måste jag iväg igen. Vi kanske hörs igen.

Kramiz Evlin

Denna lilla söta tjej kommer jag att berätta lite mer om senare. Men ni kan få titta och njuta en liten stund.

Nytt År igen!!

Januari 2010Posted by Eva Lindström Sun, January 10, 2010 20:30:40

Eller??? Ojdå det har redan gått ett par veckor sen dess.

Ja ja så är det, tiden springer iväg.

Jag har så mycket att berätta men jag åter kommer strax, för nu ska jag se på En Annan Del av Köping.

Hoppas vi hörs senare ikväll.