Evlins Blogg

Evlins Blogg

Om Bloggen

Jag heter Eva.
Har en hemsida, men har aldrig tid att uppdatera den för jag går på så många grafik-kurser. Så jag tänkte att jag kanske ska ge mig på en blogg istället.
En eloge till min mycket goda nätvän Bettan, det är hennes fel att jag har en blogg nu :)) Tack Bettan, du är guld värd. Många kramizar från Eva
Låt alla bilder stanna på denna blogg.

Sorg i hjärtat!!

Mina KatterPosted by Eva Lindström Sun, June 07, 2009 22:04:16

Hej mina vänner!

I fredags va det en dålig dag. Jag fick så dåligt samvetet. Jag hade inte gått in på min uppfödares sida på ett tag ( min kattuppfödare) då visade det sig, att hans favorit, eller en av dom för han har Angel m.fl. också. Men Tommi va på ett annat sätt.

Hur som helst så hade Tommi blivit dålig under en utställning i Danmark och efter flera veterinär besök och det sista 4 dygnen på en veterinär klinik. Så blev Tommi inte bättre, så då bestämdes det att, för att slippa mera plågor, så skulle han få somna in. Denna gudomliga katt, nu sitter jag här och lipar igen. Och jag vet att fam. M gör det också.

Har ni sett något ljuvligare, han va gudomlig denna varelse.

Första gången som jag träffade Tommi hos min uppfödare, så öppnade jag väskan, närmare bestämt en ryggsäck för att Tommi skulle hoppa ner där, så skulle jag stjäla honom. smiley det hade ju ingen fattat smiley. Men han va sååå gudomlig.

Det fanns ingen katt som älskade sin husse så mycket som Tommi gjorde, och jag förstår honom. För husse ger sina djur va dom behöver, kärlek. Han kommer att sakna hans spinnande i knät samt att när dom va på utställning så hörde Tommi husses röst och då började han jama. Det va många som förundrades över detta.

Så idag satt jag som dom tidigare dagarna i helgen och funderade på Tommi och hans husse m familj. Då kom jag på att jag kan göra en hyllning till Tommi från mig i mitt grafik programmet. Sagt och gjort så här blev resultatet.

Och jag hoppas att vi ses i Nangijala Tommi, både du, jag och resten av våra familjer.
Jag hoppas att fam. M ska komma över denna förlust, men aldrig glömma Tommi, och det vet jag att dom inte gör. Dom har haft andra djur tidigare som gått bort. Och dom har dessa djur varmt bevarade i sina hjärtan.

Jag tänker på Er allihop. Och framförallt D som sa till dig att: men nu har ju inte Tommi någon pappa längre. Det tyckte jag va så fint sagt.

Varma kramizar från er vän Eva och jag hjälper er att bära sorgen, för den är tung förstår jag.

Min Champinjon ??

Mina KatterPosted by Eva Lindström Sat, May 09, 2009 14:29:58

Oj oj oj, hade glömt att lägga in ett kort på min Champion, jo det är så sant som det är sagt, denna stilige kille är Champion. (tycker det låter lite roligt att skriva Chanpinjon)

Här får ni se hur en sån här Ragdoll ska se ut. Han är en Blå Colourpoint medans Morris är en Röd Bicolour.

Visst är han vacker denna Ulrik.

Här är en bild på hans första kull.

Detta kortet älskar jag och det är min mycket gode vän och kattuppfödare Zvezdan som tagit detta kort. Kattungarna föddes hos honom. Det är honom jag frågar om allt, jag har haft Ulrik på foder till en början, då ägde Zvezdan honom. Men nu är han min.

Jag vill verkligen tacka Zvezdan och naturligtvis Anneli (hans fru) och David (deras son) för att ni är så härliga och goa människor. Jag kan ringa och fråga om allt.
Tack för att ni finns.

Travande Morris

Mina KatterPosted by Eva Lindström Sun, April 26, 2009 09:22:12

Hej på Er alla!

Här kommer ett litet inlägg från Morris kan man säga. Det är en av mina Ragdolls. Han har pockat på uppmärksamhet *hela* morgonen. När jag sitter här och skriver så travar han mellan laptopen och mig. Han är en fin katt på det viset att han skulle aldrig någonsin trampa på tangentbordet.smiley Men han går fram och tillbaka, fram och tillbaka. Jag lägger huvudet på hans rygg när han går där, men det bekommer honom inte.
Igår så satt han här jämte mig, på fönsterbrädan. Jag hade öppnat fönstret lite, helt plötsligt så såg jag hela hans huvud utanför fönstret, och då är det inte långt kvar tills han får igenom hela kroppen. Det satt nämligen en fågel och terrade honom på utsidan. Men det blev att stänga fönstret direkt. Men han sitter där gärna och kollar. Han har någon konstig *sjukdom* eller va man ska säga. Svansen är aldrig still på honom.
Nä nu ska vi se hur jag gör för att göra ett inlägg från mig själv utan att välja kategori. Hjäääääääälp Bettan.
Många kramizar från Evlin

Åh nu kom Morris igen, och igen. ska se om jag kan lägga in ett kort här så ni får se hur denna vackra katt ser ut. Han är en skänk från ovan säger mig sambo. Han som inte tyckte jag va klok när jag skaffade honom. smiley ha ha där ser man, alla kan ändra sig.

Wow jag lyckades, det va ju inte så svårt. Yeeepiii va häftigt. Visst är han vacker denna katt. Jag förstår varför dom kallas. " Ragdoll The Cool Cat" smiley

Det kommer säkert ett kort på våran Ulrik här också, ska bara hitta ett som jag kan få in här. Är lite osäker om jag behöver förminska dom först. Detta va ett kort jag har förberett för hemsidan.